Nieuws

Deze nieuwsberichten gaan over Bij de Les, de docenten,  en alles wat daarmee samenhangt. Ze worden ongeveer 1 x per half jaar aangepast, of naar gelang er nieuwsfeiten zijn te melden.

Tijdens het vernieuwen van de site heb ik ze allemaal nog eens gelezen en eigenlijk is het ook een soort van geschiedenis van Bij de Les.

Bij de Les Nieuws

– 03 oktober 2021
Bij de Les heeft regels opgesteld t.a.v het afzeggen van afspraken. Het kwam vorig jaar te vaak voor dat docenten hun tijd hadden gereserveerd terwijl er niemand kwam opdagen, of dat er te laat werd afgezegd.

Afzeggen kan met ingang van dit leerjaar alleen nog als dat minimaal 24 uur tevoren gebeurt. De eerste keer dat dit misgaat zal niet worden geteld, maar daarna wordt het afgesproken lesuur gewoon berekend.

– 11 mei 2020
Bij de Les heeft haar inrichting aangepast naar de normen van de Corona crisis:

Bijles op 1,5 meter

Voor meer informatie kunt u klikken op deze link naar een aparte pagina hierover. 

– 10 november 2019
We zijn weer te vinden op Facebook! 
Door technische problemen zijn we enige tijd van Facebook verdwenen, maar nu zijn we weer terug, maar wel onder een andere naam: 

www.facebook.com/bijdelesinelst 

– 1 november 2019
De website is (eindelijk) klaar. U bent nu op de vernieuwde website van Bij de Les aangeland. Wij hopen dat u vindt wat u zoekt. Mocht u vragen hebben, kijk dan onder contact, of rechts op deze pagina, en laat het ons weten.

– 22 september 2019
Alweer een nieuw schooljaar is inmiddels begonnen. Vandaag wordt de website die u nu leest vernieuwd, zoals een update van deze nieuwsberichten 🙂

– 13 juni 2019
Er zijn weer drie examenkandidaten geslaagd! Hoera ! Twee van hen hebben gekozen voor een examentraining Wiskunde bij Bij de Les.

– 1 september 2018
Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Jook heeft nog even tijd om de klussen in huis aan te pakken (misschien is dit niet zo’n relevant nieuwsbericht).

– 1 november 2017
Naast de 4 2e klassen, geeft Jook nu ook les aan 3 3e klassen  VMBO-T.

– 20 juli 2017
Vanaf 4 september 2017 zal Jook Aerts invallen als docent NASK voor 4  2e klassen VMBO-T. Op het OBC Bemmel, maar ditmaal lokatie de Esssenpas.

– 20 januari 2017
Per 6 februari 2016 zal Jook Aerts invallen als docent NASK voor de 2e klas HAVO en als docent Natuurkunde voor de klassen 3-HAVO, 4-HAVO, en 3-MAVO. Ditmaal op het OBC Elst.

– 12 december 2016
Op het OBC Bemmel zal Jook Aerts eeen project gaan draaien met 33 leerlingen van 3-VWO. Het gaat om een scheikunde project met als thema “Waterverontreiniging”.

– 18 augustus 2016
Na de vakantie zal Jook Aerts nog steeds een aantal klassen aanhouden in Bemmel. Als docent Nask voor een aantal 2-HAVO klassen en als docent Natuurkunde voor een 3-HAVO klas.

– 26 juni 2016
De vakantietijd komt er weer aan. Bij-de-Les zal gedurende de komende vakantie open blijven voor de ijverige leerlingen. Daar staat dan weer tegenover dat we gesloten zullen zijn gedurende de hele maand september 2016. Vanaf 1 oktober 2016 zijn alle leerlingen weer van harte welkom.

– 19 mei 2016
Vanaf 19 mei 2016 valt Jook Aerts in als docent NASK voor de 2e klas HAVO en VWO. Alweer op het OBC Bemmel.

– 30 april 2016
De eerste examentraining van Bij-de-Les heeft plaatsgevonden. Het ging in dit geval om wiskunde B voor VWO. De opkomst had beter gekund, maar op deze manier was de aanpak weer persoonlijker, wat de training effectiever heeft gemaakt. Alle deelnemers waren erg tevreden.

– 4 april 2016
Bij de Les heeft een nieuw naambordje (zie de foto). U kunt het vinden bij de voordeur van ons bedrijf.

Bij de Les Elst

– 2 april 2016
Per 1 april hadden we 32 leerlingen, waaronder 9 studenten (Universiteit en HBO) en 9 examenleerlingen van de middelbare school. De 23 middelbare school leerlingen waren als volgt verdeeld: 4 gymnasium, 8 VWO, 8 HAVO en 3 VMBO.
Ach, het is toch leuk om te weten….

– 5 januari 2016
Bij de Les wenst iedereen een heel gelukkig en gezond nieuw jaar toe.
In vergelijking met vorig jaar is het druk bij Bij de Les. En zijn in de maand januari al 2 x zo veel leerlingen als vorig jaar januari. Nieuwe leerlingen zijn nog steeds van harte welkom, maar het kan lastig worden om een geschikte lestijd in te plannen.

– 3 juli 2015
Het was een drukke tijd, maar langzaamaan begint de rust terug te keren.
 – de school (OBC Bemmel) vraagt nog enkele activiteiten, maar de lessen zijn voorbij
 – alle leerlingen die bijles hebben gehad, zijn nu ook klaar voor dit schooljaar
 – in september 2015 beginnen we weer met lesgeven, maar alleen nog bij Bij de Les
 – aanmelden kan altijd. Hoewel ik door de vakantietijd wat later kan zijn met mijn antwoord.

– 25 maart 2015
Alles gaat goed.

– 27 oktober 2014
Vanaf vandaag is Bij-de-Les ook te vinden op Facebook !!
Kijk op https://www.facebook.com/bij.de.les.elst 

-1 augustus 2014
Dit schooljaar is Jook Aerts in dienst getreden van het OBC Bemmel,
als Docent ANW (Algemene NatuurWetenschappen) voor de 5de klas VWO.
Hij geeft deze les zowel in het Nederlands als in het Engels (voor de TTO-klassen).

Hij geeft les op donderdag en vrijdag, beide dagen tot ca. 17:00 uur.
Gedurende deze tijden is er helaas geen bijles mogelijk.

Ervaring als docent bij OBC Bemmel