Referenties

Referenties Bij de Les

Referenties kunnen een beeld geven van de kwaliteit van een winkel, restaurant, of, zoals hier, ons bureau. Wat vinden de leerlingen er zelf van?

Hieronder vindt u enkele reacties van studenten en/of scholieren van de afgelopen periode, die goed kunnen dienen als referentie.

Vanwege de privacy zijn de namen van de leerlingen niet meer opgenomen. Ook enige andere verwijzing zoals de school of het schooltype zijn verwijderd.

Hier een aantal willekeurige referenties uit de afgelopen jaren

De docent liep vandaag naar me toe en ik heb blijkbaar het hoogste cijfer van de economie-klassen, een 7,5! Dankjewel voor uw goede hulp 🙂 
Ik ben geslaagd! Heb een 7,8 voor wiskunde gehaald!!
Ik ben geslaagd !! Ik had een 6,7 voor Scheikunde
EIk ben geslaagd !! Enorm bedankt voor alle bijlessen
Een 6 voor economie !! Was extreem slecht gemaakt, dus ben hartstikke blij !
Bedankt voor alles. Ik heb heel veel aan de bijlessen gehad. Ik zou u zeker aanraden bij andere mensen.
Hoihoi, ik heb mijn cijfer voor wiskunde terug en het is een 8,1 !! Dank u wel !
Heel erg bedankt voor je hulp van het afgelopen jaar. Mede dankzij jou is het mij gelukt om een 8,6 voor mijn wiskunde eindexamen te halen!
Heel erg bedankt voor de bijlessen, ik heb een 7,1 voor wiskunde!
Dank u wel voor alle hulp!

Ik heb de uitslag van mijn assessment terug, en ik ben geslaagd!! Super bedankt voor alle hulp van het afgelopen jaar, zonder de lessen was het resultaat waarschijnlijk anders geweest.

Mijn dochter heeft gisteren het cijfer voor haar natuurkunde proefwerk terug gekregen en dit was een 6,1.
U kunt zich voorstellen hoe blij zij en wij daar uiteraard mee waren; vooral omdat al haar inspanning nu zo beloond is en natuurlijk met alle dank aan jou. Het afgelopen jaar heeft zij eenmaal een 5,5 gehaald en verder alleen maar lager dan een 5.

Namens mijn dochter en natuurlijk ook namens onszelf: hartelijk dank voor je inspanningen om haar voor te bereiden op de diverse examens en de –succesvolle- herkansing.

Ik wil u hartelijk bedanken voor de bijles, ik ben geslaagd en heb wiskunde afgesloten met een 7 op mijn lijst. Voor het examen zelf heb ik 7,2 gehaald. Dit was waarschijnlijk niet gelukt zonder uw hulp!

Meneer Aerts geeft een goede uitleg. Hij heeft ervoor gezorgd dat ik met wiskunde erg omhoog ben gegaan.
Dankzij meneer Aerts zijn mijn rekenvaardigheden op gemiddeld niveau, daardoor ben ik aangenomen op een vervolgopleiding.Daarmee heb ik mijn doelstelling behaald voor het aankomend schooljaar.
Dankzij de hulp van Jook heb ik op zeer korte termijn bijles gekregen voor het vak vloeistofmechanica op de universiteit. Het was een leerzame en plezierige tijd en dit heeft geresulteerd in een goed cijfer! Heel erg bedankt Jook!

Meneer Aerts is een heel geduldige leraar. Hij heeft me erg goed geholpen om mijn examenvakken te halen, vooral Natuurkunde en Wiskunde.